Onderhoud

DVR Clean is gespecialiseerd in het onderhouden van verwarmingsinstallaties, schouwen en kachels!

Voor het periodieke onderhoud van uw centrale verwarming kunt u best een beroep doen op DVR Clean, dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten waarbij alle activiteiten voor onze rekening worden genomen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor het nazicht van stookolie- en gasinstallaties, het reinigen van schouwen en kachels, het verwijderen van vogelnesten en het plaatsen van netten op schouwen of rookkanalen in inox. Ook het ontkalken van gaswandtoestellen nemen we voor onze rekening.

Er word een wettelijk attest voorgeschreven, daar DVR Clean (Davy Van Reeth) een ERKENDE technicus is voor SCHOUWEN, GAS EN STOOKOLIEINSTALLATIES.

Het eigenlijke onderhoud voor verwarmingsinstallaties houdt in het kuisen van de ketel, brander, en schouw ook het afstellen van brander gebeurd door ons dit om een optimale werking te garanderen en zo steeds het laagst mogelijke verbruik te behouden. Ook wordt er vrijblijvend een verwarmingsaudit uitgevoerd. Dit is verplicht voor iedere installatie ouder dan 15 jaar. Het onderhoud van gasvormige toestellen is wettelijk verplicht om de 2jaar in Vlaanderen en Brussel om de 3 jaar, de vaste en vloeibare brandstoffen (stookolie) jaarlijks.

Het reinigen van de schouw word professioneel en proper (clean) uitgevoerd! Ook het roet word meegenomen!

Ook een leuk extra is dat de klanten die in de gemeenten rondom Groot Ternat wonen genieten van een korting van 10%.

Wenst u meer informatie? Aarzelt u dan vooral niet ons te contacteren. Wij staan uiteraard steeds graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.