Ervaring

DVR clean is een familiebedrijf, Davy Van Reeth ( zaakvoerder ) doet alle onderhouden, installaties, depannages enz allemaal zelf om de kwaliteit te garanderen. Ook Kim De Roock (echtgenote en medezaakvoerdster) is ook erg in de weer voor het administratieve gebeuren. Ook zei contacteert en herinnert persoonlijk jaarlijks de klanten zodat een jaarlijks onderhoud niet vergeten word. Wij dragen een goed contact met onze klanten hoog in het vaandel.

U kunt bij DVR Clean onder meer terecht voor het onderhouden van allerhande stookolie- of gasinstallaties en het professioneel reinigen van schouwen en kachels. Maar ook voor kleinere karweien zoals het vakkundig verwijderen van vogelnesten of het plaatsen van rookkanalen in inox bent u bij ons aan het juiste adres.

En ook voor de renovatie van uw centrale verwarming kunt u steeds op DVR Clean rekenen. Zo vervangen wij ketels en radiatoren naar wens van de klant, waardoor deze de voordelen van een moderne ketel (zuiniger en milieuvriendelijker) behoudt, zonder hiervoor de volledige installatie te moeten heraanleggen.

Wenst u eerst geïnformeerd te worden, dan maakt DVR Clean vooraf ruim de tijd om te horen wat u wenst. Hierop wordt vervolgens het aanbod afgestemd waarna beide partijen beredeneren wat de beste oplossing voor de beste prijs is.

Neemt u dus gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst, kan dit uiteraard steeds via onze contactpagina.

Contacteer ons