Depannage

Maar ook voor een herstelling van uw verwarmingsinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres. En daar DVR Clean u niet in de kou wil laten staan, zijn wij elke dag steeds bereikbaar van 7u30 ‘s morgens tot 21u s’ avonds. Als zelfstandig erkend installateur is er bovendien geen bijkomende controle nodig door een erkend organisme wat niet enkel tijds scheelt maar u tevens kosten bespaart.

Wat betreft de depannages geeft DVR Clean de voorrang aan de installaties die wij zelf gedaan hebben. Dit is enkel om de best mogelijke service te verlenen, daar het voor ons makkelijker en sneller is om wisselstukken te bekomen van onze ‘huismerken’. Het is echter ook mogelijk voor ons om installaties te herstellen die niet door ons uitgevoerd zijn.

Indien er door ons een onderhoud uitgevoerd is en er binnen het jaar een depannage nodig zal de dienst voor onze rekeningen zijn! (excl. wisselstukken)

Aarzelt u dus niet ons te contacteren bij eventuele problemen. Wij staan vanzelfsprekend steeds te uwer beschikking om u op een zo efficiënt mogelijke manier te dienen.